Η εταιρεία Γεώργιος Φ. Καραγιαννόπουλος ιδρύθηκε το 1967 με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών γεωργικών μηχανημάτων των τρακτέρ Zetor, Ursus, Belarus, των χορτοδετικών Welger, Gallignani, John Deere και άλλων εταιρειών, καθώς και πλήθους άλλων ανταλλακτικών.

Το 2009, η εταιρεία δίνει την θέση της στην Φώτης Γ. Καραγιαννόπουλος, η οποία αποτελεί την ουσιαστική συνέχειά της και τη μετάβασή της στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της νέας εποχής.

istoriko

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας, που παραμένει αναλλοίωτη στην πάροδο του χρόνου, αγγίζει την ουσία του τρίπτυχου «τιμή-ποιότητα-εξυπηρέτηση».
Τα συνεργαζόμενα εργοστάσια επιλέγονται με προσοχή, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στη σωστή τιμή. Η έκπτωση στην ποιότητα, προς επίτευξη μιας καλύτερης τιμής, είναι πρακτική που δεν μας αφορά.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη χονδρική πώληση και κόντρα στο ρεύμα της εποχής και στο εύκολο κέρδος, κρατάει το επίπεδο των συνδιαλλαγών υψηλό, διαφυλάσσοντας τα συμφέροντα των συνεργαζόμενων εταιρειών και καταστημάτων ανά την επικράτεια. Πάνω απ’ όλα, πιστεύουμε στις μακροχρόνιες και σοβαρές συνεργασίες και όχι στη συγκυριακή πώληση.

Πρώτος και κύριος στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση
και ικανοποίηση του πελάτη με κάθε δυνατό τρόπο.

filosofia

Για 40 περίπου χρόνια, η έδρα της εταιρείας βρισκόταν επί της οδού Μοναστηρίου, στο νούμερο 52. Η περιορισμένη χωρητικότητα αφενός και οι αυξανόμενες ανάγκες αφετέρου, δημιούργησαν της ανάγκη κατασκευής των δικών μας ιδιόκτητων εγκαταστάσεων, στην περιοχή της Σίνδου.

Το 2007 αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Τα 4.000 τ.μ. του νέου μας χώρου, που φτιάχτηκε με μεράκι και υπερσύγχρονα μέσα, καθιστούν δυνατή την άρτια κωδικοποίηση και ταξινόμηση των ανταλλακτικών, διασφαλίζοντας την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους πελάτες μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ